Hairstylisti v akci: Jaké trendy letos vládnou Varům?

Hairstylisti v akci:
Jaké trendy letos vládnou Varům?
 

V minulém článku jsme již představili náš famózní tým, který se vypravil na 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech s posláním pomoci hvězdám vypadat naprosto perfektně na červeném koberci. I přes veškeré jejich vytížení si našli čas, aby se s námi podělili o své poznatky na nejžhavější trendy, které letos vládnou Varům.

 

 

A teď, bez dalšího otálení, pojďme se ponořit do světa módy, krásy a stylu očima našich odborníků, kteří neustále inspirují svou vášní a profesionalitou.

 

1. Po kolikáté se letos těšíme z tvých účesů ve Varech?

Matin Tyl: Tak to jsem už přestal počítat.

Petr Novák: Myslím, že po pátý.

Michal Houška: Letos to už bude po čtvrté.

Natálie Brázdová: Potřetí a užívám si to, je to skvělý.

Bára Škvarčeková: Som tu druhýkrát.

2. Jaký dámský styling zatím dominuje letošním Varům?

Matin Tyl: První tři dny Varů byla neuvěřitelná vedra, takže jsme nejčastěji dělali účesy sepnuté/ zvednuté nahoru, avšak v průběhu festivalu, kdy se už ochladilo jsme se přesunuli k rozpuštěným vlasům.


Petr Novák
: Nejčastěji se jedná o přirozené textury, jako např. vlny, ale také i mokrý efekt je dost populární.

Michal Houška: Letos je to hodně o texturách, hlavně jde o přirozenost. Wet looky se také často dělají

Natálie Brázdová: Já letos nejvíce vytvářím mokré looky, tzv. wet looky ala „ulízaný“ vzhled. Zároveň frčí i „lámané“ vlny, takový styl ala vstala jsem z postele a jdu.

 

Bára Škvarčeková: Vlny! Vlny vládnu Varami, takže sú to vlny.

 

3. Jakého vlasového produktu na KVIFF nejvíce spotřebuješ a proč?

Matin Tyl: Pokud opomeneme šampon, kondicionér a ostatní péči, tak je to termální ochrana Trilliant Hair Spray od Sebastian Professional nebo EIMI Smooth Thermal Image od Wella Professionals. Obojí se jedná o dvousložkovou záležitost, která vlasy natuží a zároveň chrání před teplem.

Pokud se bavíme čistě o stylingových přípravků, tak je to rozhodně EIMI Shine Glam Mist, který dodává neskutečný lesk, jelikož lesklé vlasy rovná se zdravé vlasy, a to na červený koberec prostě patří.

Další produkt, kterého hodně spotřebovávám je lak Shaper Zero Gravity Hair Spray od Sebastian Professional, protože dokáže naprosto vše. Od silného zpevnění, až po zafixování rozpuštěných vlasů, kdy jim stále zůstane možnost pohybu, a proto je to i můj největší kámoš pro dennodenní použití.

Petr Novák: Nejvíce přípravku spotřebuji od Wella Professionals EIMI Volume Perfect Setting. Jedná se o lehké tužidlo, které se dá aplikovat do suchých vlasů, které se následně dá dobře vyfoukat. Dále hodně používám Shine Define Hair Spray od Sebastian Professional, když chci docílit mokrého efektu.

Michal Houška: Já nejčastěji používám EIMI Volume Sugar Lift od Wella Professionals, protože s tímto přípravkem dokážu vytvořit jakoukoli texturu.

Natálie Brázdová: Za mě je to Wella Professionals EIMI Volume Perfect Setting, protože objem chceme všichni, takže před jakýmkoli účesem, vždycky prvně aplikuji Perfect Setting na objem.

Bára Škvarčeková: Väčšinou používam lak na vlasy EIMI Flexible Finish od Wella Professionals, pretože je skvelý na všetko, lebo má výhodu, že je mokrý, takže si vlasy môžeme prečesávať, a tiež veľmi dobre drží.

 

4. Jakou zahraniční hereckou hvězdu bys rád/a pozval/a na KVIFF a doprovázela na červeném koberci?

Matin Tyl: Byli by to Jude Law a Adrian Brody, a nejen že bych jim udělal i vlasy, ale rovnou bych s nimi rád strávil celý KVIFF. Na červený koberec bychom šli spolu a já bych byl uprostřed mezi nimi, takže by mi kluci dělali guardiana po stranách.

Petr Novák: Scarlett Johansson.

Michal Houška: Brad Pitt anebo Salma Hayek, Penelope Cruz.

Natálie Brázdová: Jacob Elordi, protože po jeho boku bych rozhodně chtěla být.

Bára Škvarčeková: Jessica Biel. 

 

Galerie 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. !