Za dveřmi ELLE Beauty Lounge: Proměny celebrit, které oslní na červeném koberci

Za dveřmi ELLE Beauty Lounge:
Proměny celebrit, které oslní na červeném koberci

Červený koberec Mezinárodního festivalu se v Karlových Varech již po 58. rozvinul před hotelem Thermal a už se jim prošlo několik hvězdných celebrit nejen z kinematografického dění, ale i z hudebního a módního světa. I tento rok jsme vyslali hvězdný tým kadeřníků a vlasových stylistů pod taktovkou Martina Tyla, aby celebritám nasadili korunu krásy k jejich impozantním róbám.

 

 

A kde po celou dobu trvání festivalu náš tým kouzlí tyto působivé účesy? Již po desáté v ELLE Beauty Lounge, který je pořádaný kultovním magazínem ELLE. Pokud jste někdy procházeli kolem Grandhotelu Pupp a zahlédli jste v jednom z balkónků obrovská bílá písmena ELLE, tak ano, jedná se o TEN balkónek, na který všechny hvězdy vyjdou ven až v momentě, kdy jsou připravené zazářit na červeném koberci.

ELLE Beauty Lounge – místo, o kterém se často mluví, ale nevíte, co se tam děje? Pojďme tedy spolu nahlédnout za oponou do tohoto krásného světa!

Jakmile překročíte práh dveří ELLE Beauty Lounge budete uvítáni skleničkou osvěžujícího Aperolu či drinkem z Campari, abyste uklidnili své nervy před červeným kobercem.

Se skleničkou v ruce se pak můžete přesunout do salónku Red Carpet, kde si za pomocí prokonzultování s odbornými módními poradci vyberete ošacení od hlavy až k patě, včetně doplňků a šperků jako např. od české značky Apart. Na výběr mají hvězdy to nejlepší, co česká módní scéna nabízí, jako jsou impozantní róby od Lukáše Macháčka či vzdušné kašmíry od Falconeri.

 

#OPIlakujeVary 

Drink můžete popíjet i během manikúry, kterou zajistí jednička v profesionální manikúře, světoznámá značka OPI. Precizní manikérky poskytnou dlouhodobou zářivou manikúru v barvách, které lichotí k vybraným outfitům, protože i detailech záleží, a zvláště při této události.

 

 

Následně, o pár salónků dál se půjdete zhýčkat 45minutovou ošetřující kosmetickou procedurou od luxusní značky Helena Rubinstein. Přední kvalifikované kosmetičky zajistí, aby pleť byla rozzářená, zregenerovaná a odpočatá, protože navzdory vzrušujícímu slavnostnímu období, to dá pleti zabrat, kór když stojíte v záři reflektorů, kde potřebujete vypadat naprosto bezchybně.

Jakmile jste se vzbudili z krátkého šlofíku během relaxačního ošetření, je Vaše pleť důkladně připravena na make-up. Takže se přesunete do Douglas koutku, kde se o dlouhotrvající přirozené líčení, které vydrží i když si chcete smlsnout na zmrzlině Magnum, postará značka Giorgio Armani.

 

#WellaveVarech

A v neposlední řadě, zamíříme do salónku, který se přeměnil v kadeřnictví Wella, protože vlasy koruna krásy, a to na KVIFF platí dvakrát tolik. Náš tým, jehož přední linie se skládá nikým jiným než legendou stylingu Martinem Tylem, spolu s Wella školiteli Barborou Škvarčekovou a Petrem Novákem doprovází i významná asistence Michal Houška, Natálie Brázdová a Huyen Mi Nguyen. Tito hrdinové si poradí se vším, i když máte zrovna „bad hair day.“

 

 

Pak se už stačí obléknout do připravených rób, obout a ošperkovat a můžete vyjít ven na slavný balkónek se nechat zviditelnit na budoucí vydání časopisu ELLE.

 

 

#EBL2024

A tak za zavřenými dveřmi ELLE Beauty Lounge se nejen vytvářejí působivé proměny pro hvězdy, ale rovněž se zde rodí příběhy elegance a sebejistoty, které se budou vyprávět ještě dlouho po skončení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

 

Galerie 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. !